Sve

Vasas unika
Room Escape
spel

Vi är Makeitout. Vi erbjuder skräddarsydda och högteknologiska Room Escape spel som tenderar ha inslag av sci-fi. Vi är måna om att erbjuda unika pussel och effekter. Du hittar oss i hjärtat av Vasa, sedan 2015. Välkommen!

Best Escape Room Experience - Finland

"Makeitout - Best Escape Room Experience - Finland (2020)". Tack Finland, tack UK, tack alla!
Pressmeddelande

// 05.03.2021

Spel

1 av 2
Framtidens Piraters Återkomst
Extremisten
Beskrivning
Bilder

Framtidens Piraters Återkomst

RÄDDNINGSUPPDRAG: Vi beamar er in i Tidsskeppet C-3. Ja, det som vi använder för testning av våra aspiranter inom tidsresning. Det som vi delvis inredde till ett piratskepp före vi skickade tillbaka dom till pirattiden. Nå, nånting gick snett under testet och skeppet åkte in i ett parallellt universum. Det finns ännu mycket vi inte känner till när det gäller tidsrum kalkyler för parallella universum, så bästa alternativet är att beama er in i Tidsskeppet. Säkraste koordinaten vi hittat är rummet intill testutrymmet, strax före incidenten. Våra matematiker jobbar nu klockan runt för att säkerställa att vi inte beamar er in i väggen eller golvet i det rummet. Ni är inga aspiranter, ni är Tidsresningsnitiativets Tidsväktare. Vi räknar med att ni hämtar hem våra aspiranter säkert – men var beredda på vadsomhelst.

3—4

Optimalt
persantal

60min

Speltid

7/10

Svårighetsgrad

6/10

Beräkning

6/10

Skrämmande

Beskrivning
Bilder

Extremisten

Året är 1995 och Finska underrättelsetjänsten söker i blindo efter den sällsynta kemikalien TRS-7 som förra veckan försvann från ett Vasaföretags undersökningslaboratorie. Ditt team har fått ett anonymt tips och måste agera direkt utan att informera högkvarteret. Ni hittar den utifrån till synes helt normala lägenheten, men när ni väl tar er in genom den olåsta dörren som slås igen bakom er märker ni att allt inte är som det ska. Det är ingen slump att ni letts hit.

* Obs! Spelet innehåller effektrök. På begäran kan detta element exkluderas.

4—5

Optimalt
persantal

60min

Speltid

9/10

Svårighet

7/10

Beräkning

8.5/10

Skrämmande

Priser

Extremisten
Må-lö

2 pers .... 40€/pers
3 pers .... 34€/pers
4 pers .... 28€/pers
5 pers .... 25€/pers
6 pers .... 23€/pers

En grupp kan bestå av minst 2 och max 6 personer. *

Boka nu
eller
Studerande, må-to **

2 pers .... 35€/pers
3 pers .... 30€/pers
4 pers .... 25€/pers
5 pers .... 22€/pers
6 pers .... 20€/pers

En grupp kan bestå av minst 2 och max 6 personer. *

Boka nu
Framtidens Piraters Återkomst
Må-lö

2 pers .... 40€/pers
3 pers .... 34€/pers
4 pers .... 28€/pers
5 pers .... 25€/pers
-

En grupp kan bestå av minst 2 och max 5 personer. *

Boka nu
eller
Studerande, må-to **

2 pers .... 35€/pers
3 pers .... 30€/pers
4 pers .... 25€/pers
5 pers .... 22€/pers
-

En grupp kan bestå av minst 2 och max 5 personer. *

Boka nu

* Vi förbehåller oss rätten att vid behov korta av speltiden om ni inte anländer senast 5 minuter före schemalagd start. Priserna inkl. moms.
* Åldersrekommendation är 12+ för Framtidens Piraters Återkomst och 15+ för Extremisten. Ifall någon i gruppen är under 15 år måste någon i gruppen även vara fullvuxen.
** Denna rabatt gäller studerande på minst andra stadiet som har studiekort med giltiga årsdekaler att uppvisa. Studierabatten är personlig.

Kontakt-uppgifter

info@makeitout.fi

Teräksenkuja 3 / 65100 VAASA

Ofta ställda frågor

Bokning och avbokning

Du bokar ditt spel via bokningssystemet som normalt stänger 24 timmar (24h) före varje tillgänglig speltur. Avbokningspolicyn beror på när bokningen gjorts. Ifall den gjorts mera än 24h före spelstart så måste eventuell avbokning göras senast 24h före spelstart, i annat fall uppbärs avbokningsavgift på 25eur. Ifall bokningen gjordes under 24h före spelstart så är avgiftsfria avbokningsfönstret en (1) timme räknat från tidpunkten när bokningen gjorts. I praktiken avbokar du ditt spel antingen genom ändringslänken i bokningsbekräftelsen (funkar fram till 24h före spelstart) eller per mail (info@makeitout.fi).

Specialbokningar

Ifall ni vill göra en bokning mindre än 24 timmar före spelstart eller boka båda spelen samtidigt kan ni ta kontakt per mail så försöker vi ordna det åt er. Nu som då möjliggör vi bokning ner till 1 timme före spelstart; ifall du ser sådana tider i bokningssystemet så kan de också bokas.

Hur kan jag betala?

För tillfället kan du betala kontant, med kulturförmån-appen antingen ePassi eller smartum (kan ej kombineras med studierabatt) eller i förskott som banktransaktion till konto: FI53 4958 0010 0758 48.
Ifall det sista alternativet, kom då ihåg att visa upp kvittens vid kassan. Företag kan även betala på faktura.

Kan jag köpa presentkort hos er?

Ja. Antingen till visst värde eller så att det berättigar till spel för visst antal personer. Eftersom våra öppethållningstider i regel är enligt bokningar rekommenderas att ni hör er för gällande avhämtning. Även postförsändelse är möjligt (postavgift 1,90€ adderas till fakturan). Fråga mera per e-post.

Vi är en grupp på 7 personer, kan vi delta?

En grupp kan bestå av max 6 pers (Extremisten) och 5 pers (Piraterna). Alternativen är att boka 1) båda spelen samtidigt, eller 2) två på varandra följande spelturer.

Krävs styrka eller smidighet?

Nej, uppgifterna du ställs inför avklaras genom logiskt och kreativt tänkande. Ifall du använder våld så gör du fel.

Är rummen klaustrofobi framkallande?

Nej, rummen övervakas via kamera och du slipper ut när du vill. Dörren kan öppnas från båda sidor vid nödfall.

Makeitout vad?

Makeitout är RB Consult Ab Oy:s registrerade varumärke. Namnet beskriver långt uppgiften: din grupp låses in i ett rum och ni har 60 minuter på er att ta er ut.

Någonting speciellt jag behöver ta med mej?

Fullt brukbara sinnen. Kanske en detektivhatt för att komma i rätt problemlösningsstämning.

Ska jag vara rädd?

Det kan vara läskigt men det finns ingenting farligt i spelen.

Behöver jag tidigare erfarenhet eller speciella kunskaper?

Nej, allt du behöver veta finns inbakat i rummet.

Det var väl det ...

... som brukar frågas frekvent. Lätt att vara - men att spela, ja...

Denna webbsida använder cookies för att bereda bästa möjliga användarupplevelse. Cookies Policy.

Ok

Kontaktformulär

Vi återkommer oftast inom 24h

Kontaktformulär

Tack, vi har emottagit ert meddelande och processerar det snarast möjligt.

Beställ

Var lugn, vi är inte heller förtjusta i spam. Normalt skickar vi ett mail per år.

Beställ

Välkommen till vårt bokningsformulär

Läget är nu det, att ...

Året är 1995 och Finska underrättelsetjänsten söker i blindo efter den sällsynta kemikalien TRS-7 som förra veckan försvann från ett Vasaföretags undersökningslaboratorie. Ditt team har fått ett anonymt tips och måste agera direkt utan att informera högkvarteret. Ni hittar det utifrån till synes helt normala huset, men när ni väl tar er in genom den olåsta dörren som slås igen bakom er märker ni att allt inte är som det ska. Det är ingen slump att ni letts hit.

Vi ger oss av på räddningsuppdrag genom tid och rum, inget destomer. Lanserat 2022.

Lediga tider

Fm
Em

Allmänna villkor

Var och en av deltagarna accepterar villkoren genom att delta i spelet. Som kund tillkännager jag att tolkning av dessa villkor är upp till RB Consult Ab Oy ("Makeitout").

Jag förstår att jag inte får ta bildmaterial eller spela in videomaterial inne i rummet jag bokat ("Rummet"). Jag förstår att användande, distribuerande och offentligt visande eller imiterande av delar eller helheten av Rummet är förbjudet. Jag förstår att Makeitout kan vidta juridiska åtgärder mot sådana intrång. Jag förstår att alla hemligheter av Rummet är affärshemligheter skyddade under rådande Immaterialrätt.

Jag förstår att Makeitout inte rekommenderas för personer som har hjärtsjukdom, klaustrofobi, epilepsi eller liknande sjukdom. Jag förstår också att jag måste följa Reglerna för Rummet (se nedan). Jag accepterar att Makeitout inte kan hållas ansvarig för möjlig skada eller men som uppstår under eller efter besöket i Rummet till följd av vad som händer i Rummet.

Var och en av deltagarna är solidariskt ansvarig för skador som en gruppmedlem orsakar och Makeitout förbehåller sig rätten att söka full kompensation för skadegörelse av redskap och övrigt material jag orsakar i eller utanför Rummet. Jag förstår också att Makeitout förbehåller sig rätten att avbryta spelet när som helst, ifall jag bryter mot Reglerna för Rummet. Jag har inte rätt till återbetalning för den köpta tjänsten Ifall Makeitout avbryter spelet till följd av mitt uppförande.

Jag förstår att det är förbjudet att påbörja spelet under påverkan av alkohol. Jag förstår också att det är förbjudet att ta med eller konsumera alkoholhaltiga drycker i faciliteterna Makeitout har till sitt förfogande, om inget annat skriftligen överenskommits.

Jag accepterar att jag, ifall min grupp inte har möjlighet att komma till bokad tur, måste avboka min tur antingen via bokningsbekräftelsen eller per e-post senast 24 timmar före starttiden, eller betala en administrationsavgift på 25 EUR.

Jag förstår att åldersgränsen för deltagande är 15 år. Yngre personer får delta ifall minst en av deltagarna är fullvuxen.

Jag förstår att min bokning är ikraft endast om ett bekräftelsemail har emottagits till den e-post adress jag meddelat i bokningsformuläret. Det är på mitt ansvar att verifiera mottagande av detta bekräftelsemail, samt att de till bokningen hörande uppgifterna däri är korrekta.

Makeitout behandlar vissa personuppgifter bl.a. för att administrera bokningar och genomföra spelet. Jag intygar att de personuppgifter som jag har tillhandahållit är korrekta. Mer information om hur Makeitout behandlar personuppgifter finns i dataskyddsbeskrivningen.

Kontaktuppgifter (Obs! Bokningar gjorda med påhittade personuppgifter avbokas och avbokningsbekräftelse skickas till din meddelade e-mail adress)

Vi skickade just ett bekräftelsemail ...

... vänligen läs det och verifiera att bokningsuppgifterna där är korrekta. Fick du inte mailet? For det till din skräppost? Om inte, eller om du felstavade mailadressen, vänligen kontakta oss på info@makeitout.fi

Tillbaka till sidorna