Sve

Boka ditt spel här

Room Escape är spännande och beroendeframkallande interaktiv problemlösning i grupp. Er uppgift är att inom 60 minuter ta er ut ur escape rummet. Makeitout erbjuder två unika spel i centrum av Vasa.


Boka nedan och anländ 5 - 15 minuter före bokningen för att komma i rätt stämning.

Framtidens Piraters Återkomst

RÄDDNINGSUPPDRAG: Vi beamar er in i Tidsskeppet C-3. Ja, det som vi använder för testning av våra aspiranter inom tidsresning. Det som vi delvis inredde till ett piratskepp före vi skickade tillbaka dom till pirattiden. Nå, nånting gick snett under testet och skeppet åkte in i ett parallellt universum. Det finns ännu mycket vi inte känner till när det gäller tidsrum kalkyler för parallella universum, så bästa alternativet är att beama er in i Tidsskeppet. Säkraste koordinaten vi hittat är rummet intill testutrymmet, strax före incidenten. Våra matematiker jobbar nu klockan runt för att säkerställa att vi inte beamar er in i väggen eller golvet i det rummet. Ni är inga aspiranter, ni är Tidsresningsnitiativets Tidsväktare. Vi räknar med att ni hämtar hem våra aspiranter säkert – men var beredda på vadsomhelst.

Boka nu

Extremisten

Året är 1995 och Finska underrättelsetjänsten söker i blindo efter den sällsynta kemikalien TRS-7 som förra veckan försvann från ett Vasaföretags undersökningslaboratorie. Ditt team har fått ett anonymt tips och måste agera direkt utan att informera högkvarteret. Ni hittar den utifrån till synes helt normala lägenheten, men när ni väl tar er in genom den olåsta dörren som slås igen bakom er märker ni att allt inte är som det ska. Det är ingen slump att ni letts hit.

* Obs! Spelet innehåller effektrök. På begäran kan detta element exkluderas.

Boka nu

Denna webbsida använder cookies för att bereda bästa möjliga användarupplevelse. Cookies Policy.

Ok

Kontaktformulär

Vi återkommer oftast inom 24h

Kontaktformulär

Tack, vi har emottagit ert meddelande och processerar det snarast möjligt.

Beställ

Var lugn, vi är inte heller förtjusta i spam. Normalt skickar vi ett mail per år.

Beställ

Välkommen till vårt bokningsformulär

Läget är nu det, att ...

Året är 1995 och Finska underrättelsetjänsten söker i blindo efter den sällsynta kemikalien TRS-7 som förra veckan försvann från ett Vasaföretags undersökningslaboratorie. Ditt team har fått ett anonymt tips och måste agera direkt utan att informera högkvarteret. Ni hittar det utifrån till synes helt normala huset, men när ni väl tar er in genom den olåsta dörren som slås igen bakom er märker ni att allt inte är som det ska. Det är ingen slump att ni letts hit.

Vi ger oss av på räddningsuppdrag genom tid och rum, inget destomer. Lanserat 01/2022.

Lediga tider

Fm
Em

Allmänna villkor

Var och en av deltagarna accepterar villkoren genom att delta i spelet. Som kund tillkännager jag att tolkning av dessa villkor är upp till RB Consult Ab Oy ("Makeitout").

Jag förstår att jag inte får ta bildmaterial eller spela in videomaterial inne i rummet jag bokat ("Rummet"). Jag förstår att användande, distribuerande och offentligt visande eller imiterande av delar eller helheten av Rummet är förbjudet. Jag förstår att Makeitout kan vidta juridiska åtgärder mot sådana intrång. Jag förstår att alla hemligheter av Rummet är affärshemligheter skyddade under rådande Immaterialrätt.

Jag förstår att Makeitout inte rekommenderas för personer som har hjärtsjukdom, klaustrofobi, epilepsi eller liknande sjukdom. Jag förstår också att jag måste följa Reglerna för Rummet (se nedan). Jag accepterar att Makeitout inte kan hållas ansvarig för möjlig skada eller men som uppstår under eller efter besöket i Rummet till följd av vad som händer i Rummet.

Var och en av deltagarna är solidariskt ansvarig för skador som en gruppmedlem orsakar och Makeitout förbehåller sig rätten att söka full kompensation för skadegörelse av redskap och övrigt material jag orsakar i eller utanför Rummet. Jag förstår också att Makeitout förbehåller sig rätten att avbryta spelet när som helst, ifall jag bryter mot Reglerna för Rummet. Jag har inte rätt till återbetalning för den köpta tjänsten Ifall Makeitout avbryter spelet till följd av mitt uppförande.

Jag förstår att det är förbjudet att påbörja spelet under påverkan av alkohol. Jag förstår också att det är förbjudet att ta med eller konsumera alkoholhaltiga drycker i faciliteterna Makeitout har till sitt förfogande, om inget annat skriftligen överenskommits.

Jag accepterar att jag, ifall min grupp inte har möjlighet att komma till bokad tur, måste avboka min tur antingen via bokningsbekräftelsen eller per e-post senast 24 timmar före starttiden, eller betala en administrationsavgift på 25 EUR.

Jag förstår att åldersgränsen för deltagande är 15 år. Yngre personer får delta ifall minst en av deltagarna är fullvuxen.

Jag förstår att min bokning är ikraft endast om ett bekräftelsemail har emottagits till den e-post adress jag meddelat i bokningsformuläret. Det är på mitt ansvar att verifiera mottagande av detta bekräftelsemail, samt att de till bokningen hörande uppgifterna däri är korrekta.

Makeitout behandlar vissa personuppgifter bl.a. för att administrera bokningar och genomföra spelet. Jag intygar att de personuppgifter som jag har tillhandahållit är korrekta. Mer information om hur Makeitout behandlar personuppgifter finns i dataskyddsbeskrivningen.

Kontaktuppgifter (Obs! Bokningar gjorda med påhittade personuppgifter avbokas och avbokningsbekräftelse skickas till din meddelade e-mail adress)

Vi skickade just ett bekräftelsemail ...

... vänligen läs det och verifiera att bokningsuppgifterna där är korrekta. Fick du inte mailet? For det till din skräppost? Om inte, eller om du felstavade mailadressen, vänligen kontakta oss på info@makeitout.fi

Tillbaka till sidorna