Suomeksi
Svenska
EnglishYleiset ehdot

Jokainen osallistujista hyväksyy ehdot osallistumalla peliin. Hyväksyn, että RB Consult Ab Oy:n (”Makeitout”) vastaa näiden ehtojen tulkinnasta.

Ymmärrän, että en voi ottaa kuvamateriaalia tai videokuvata varaamani huoneen sisällä ("Huone"). Ymmärrän, että Huoneen osien tai kokonaisuuksien käyttö, jakaminen, julkinen näyttö tai matkiminen on kielletty. Ymmärrän, että Makeitoutilla on oikeus käyttää juridisia toimenpiteitä kyseisissä tilanteissa. Ymmärrän, että Huoneen sisältö on immateriaalioikeuksin suojattua liikesalaisuutta.

Ymmärrän, että Makeitoutia ei suositella henkilöille, joilla on sydänsairauksia, suljetun paikan kammoa, epilepsiaa tai vastaavia sairauksia. Ymmärrän myös, että minun täytyy noudattaa Huoneen Sääntöjä (ks. alla). Hyväksyn, että Makeitout ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista tai haitoista, Huoneen tapahtumista johtuen, jotka seuraavat käynnin aikana tai sen jälkeen.

Jokainen osallistuja on solidaarisesti vastuussa ryhmän jonkun jäsenen aiheuttamasta vahingoista. Makeitoutilla on oikeus hakea täyttä korvausta laitteille tai muulle materiaalille tapahtuneesta vahingonteosta toimestani Huoneessa tai sen ulkopuolella. Ymmärrän myös, että Makeitout pidättää itselleen oikeuden keskeyttää peli koska tahansa, jos Huoneen Sääntöjä ei noudateta. Minulla ei ole oikeutta ostettujen palveluiden takaisinmaksuun, jos peli joudutaan minusta johtuvista syistä keskeyttämään Makeitoutin toimesta.

Ymmärrän, että pelin aloittaminen on kielletty alkoholin vaikutuksen alaisena. Ymmärrän myös, että alkoholijuomien mukaan ottaminen tai käyttäminen Makeitoutin tiloissa on kielletty, ellei toisin kirjallisesti sovita.

Hyväksyn, että jos emme pääse paikalle varaamanamme aikana täytyy varaus peruuttaa joko varausvahvistuksen kautta tai sähköpostilla viimeistään 24 tuntia ennen aloitusaikaa tai maksaa peruutusmaksua 25 EUR.

Ymmärrän, että osallistujan alaikäraja on 16 vuotta. Nuoret 12-16 vuotta voivat osallistua, jos joku ryhmästä on täysi-ikäinen.

Makeitout käsittelee joitakin henkilötietoja esim. varauksien hallinnointia ja pelin toteuttamista varten. Todistan, että antamani henkilötiedot ovat oikein. Lisätietoa Makeitout:in käsittelemistä henkilötiedoista löydät tietosuojaselosteesta.Säännöt

1. Huoneen sisällä ei saa valokuvata

2. “Don’t touch” kyltillä varastettuihin kohtiin ei saa koskea

3. Huonekaluja ei saa siirtää

4. Loogisella ajattelulla selviydyt kaikista tehtävistä. Jos joudut käyttämään voimaa, teet väärin. Sinun ei myöskään tarvitse kiivetä tai ryömiä

5. Mikäli tulee tarve päästä huoneesta ulos nopeasti, voit käyttää oven vieressä roikkuva avain

6. Kysy rohkeasti neuvoja valvojalta!

7. Pidä hauskaa :)